Menu

Vejret på havnen

Facebook og Projekter

Kontakt andre medlemmer i klubben via vores facebook grupper.
-> Sejlklubbens-gruppe
-> Juniorernes-gruppe
-> Undervandsgruppen Projektsider.
-> Oplevelser på kystnære rev

Næste Aktiviter

  • No events.

Nyheder via email

Tilmeld dig nyhedsopdateringer fra Strandby Sejlklub. Vælg mellem nyheder for henholdsvis seniorer eller juniorer. Fungerer via Googles feed-burner; derfor vil dele af registreringen vil foregå på engelsk.
Seniorer [tilmeld her].
Juniorer [tilmeld her].

Efterårs-arbejdsdag

Bestyrelse indkalder til efterårsarbejdsdag i klubhuset, hvor vi skal gøre området klar til vinteren og får lavet vedligeholdesopgaver. Vi mødes

Lørdag d. 20.10.2012 fra kl. 08:00 til ca. 15:00

Bestyrelsen er vært til kaffe+rundstykker om morgenen og en solid frokost.

Vel mødt

PS: De enkelte udvalg skal selv lave en arbejdsliste og sikre materialer er tilstede til arbejdsdagen.

Billeder fra indvielsen af grillpladsen

Torsdag d. 9.6.2011 havde mange junior- og senior-medlemmer af klubben havde fundet vej til indvielsen af den flotte grill-plads ved klubhuset. Bestyrelsen havde sørget for ild i grillene og pølser med tilbehør til alle. Tak for en fin aften som en god afslutning på vinterens byggeprojekt.

Arbejdsweekender i Oktober

Her kan du se godt 70 billeder fra de to hyggelige arbejdsweekender i oktober 2010, hvor to gode håndfulde af klubbens medlemmer var samlede til fire arbejdsdage i klubregi. Vejret viste sig fra sin allerbedste side. Som det ses på billederne er hele området nu belagt med flise-belægning. Ligeledes er juniorhus og klubhus blevet malet, medens læhegn ved den sydlige terasse er påbegyndt og grill-huset er også godt undervejs. Området begynder nu for alvor at tage form og ligne det attraktivt fritids- og rekreationsområde som vi ønsker. Der er dog stadig masser af opgaver som mangler hænder.

HUSK DERFOR: At næste arbejdsweekend er:

13. og 14. november 2010

Du kan tilmelde dig HER. Til den sidste arbejdsweekend, da håber vi at se nogle af de mange klubmedlemmer som har været forhindret i at deltage i de to første arbejdsweekender.

.

Nøgler til klubhus og juniorhus

Strandby sejlklub tager et nyt nøglesystem i brug.Låsene bliver skiftet lørdag den 9.okt i  klubhuset . Er man intereseret i en nøgle kan man komme og få sin gamle nøgle byttet til en ny,eller har man ingen i forvejen koster det 30kr. i depositum. Der udleveres nøgler i klubhuset den.9-10-16-17.okt mellem kl.8.00  og kl 15.00. er man forhindret i det tidsrum kan man henvende sig til Frede Jørgensen på tlf 98482127 eller 20296627 for nærmere aftale.

Nøgler til juniorfaciliteterne

Der er nu monteret nye låse i omklædningsrummene til juniorhuset og grejskurene. Brugere af faciliteterne skal henvende sig til Morten Lybech Thøgersen for at rekvirere en ny nøgle. Du skal betale 30 kroner i depositum. Børn under 15 år skal have forældrenes underskrift.

På bestyrelsens vegne

Frede Jørgensen, Formand