Menu

Vejret på havnen

Facebook og Projekter

Kontakt andre medlemmer i klubben via vores facebook grupper.
-> Sejlklubbens-gruppe
-> Juniorernes-gruppe
-> Undervandsgruppen Projektsider.
-> Oplevelser på kystnære rev

Næste Aktiviter

  • No events.

Nyheder via email

Tilmeld dig nyhedsopdateringer fra Strandby Sejlklub. Vælg mellem nyheder for henholdsvis seniorer eller juniorer. Fungerer via Googles feed-burner; derfor vil dele af registreringen vil foregå på engelsk.
Seniorer [tilmeld her].
Juniorer [tilmeld her].

Tirsdags Kapsejlads 2023

Alle kølbådssejlere – nye som gamle – inviteres til at deltage i Strandby Sejlklubs tirsdags kapsejladser. Sejladserne er for alle som har lyst til at prøve kræfter med bådens potentiale, og som sidegevinst har lyst til at lære sin båd endnu bedre at kende.

Tirsdags kapsejladserne foregår i perioden fra den 16. maj til 4. juli samt fra den 1. august til den 19. september. Du finder mere detaljeret information om sejladser og resultater i nedenstående pdf filer.

Startgebyret for hele sæsonen er på kr. 200,-

Her er links til (PDF-fil):

Starttider og resultater 2021

På det efterfølgende link kan de både som deltager i tirsdagssejladserne se det aktuelle lystal for den kommende sejlads. Endvidere er der en oversigt over resultater for de gennemførte sejladser samt oplysninger om specielle arrangementer i forbindelse med udvalgte sejladser. Oversigten over starttider og resultater opdateres dagen efter hver sejlads.

Resultater fra sidste år kan ses nedenfor