Menu

Vejret på havnen

Facebook og Projekter

Kontakt andre medlemmer i klubben via vores facebook grupper.
-> Sejlklubbens-gruppe
-> Juniorernes-gruppe
-> Undervandsgruppen Projektsider.
-> Oplevelser på kystnære rev

Næste Aktiviter

  • No events.

Nyheder via email

Tilmeld dig nyhedsopdateringer fra Strandby Sejlklub. Vælg mellem nyheder for henholdsvis seniorer eller juniorer. Fungerer via Googles feed-burner; derfor vil dele af registreringen vil foregå på engelsk.
Seniorer [tilmeld her].
Juniorer [tilmeld her].

Lån af klubhus

Introduktion:
Ved generalforsamlingen i 2019 var der stemning for, at klubhuset skulle kunne lånes af klubbens medlemmer i forbindelse med familiearrangementer. Bestyrelsen har siden arbejdet på sagen. Under dette arbejde er både S/I Strandby Fiskerihavn og Frederikshavn Kommune taget i ed. Begge har givet grønt lys. Frederikshavn Kommune giver dog grønt lys på en betingelse: Antal timer udlån af klubhuset må ikke overstige den tid, hvor klubhuset anvendes som primært tiltænkt til børn- og ungdomsarbejdet. S/I Strandby Fiskerihavn har, siden vi fik klubhuset i 1988, sponseret  grunden, som klubhuset står på og Frederikshavn Kommune financierer vores klubhus med et rentefrit og afdragsfrit lån.

Hvornår og hvem kan låne?

Klubhuset kan lånes til afholdelse af klubmedlemmers EGEN husstands arrangementer såsom: Barnedåb – Konfirmation – Bryllup – Mærkedage – Jubilæer – Begravelser m.m. I disse tilfælde kan klubhuset lejes af Strandby Sejlklubs medlemmer, der som minimum har betalt kontingent i mindst et år. Læs mere i reglerne nedenfor.

Dokumenter

For lån af klubhuset er der to dokumenter, hhv låneaftale og ordensreglement. De kan findes nedenfor.

1) Skema for låneaftale – [WORD, PDF]
2) Ordensreglement for lån af klubhus – [WORD, PDF]

Andet

Der arbejdes på et online-bookingsystem, som i første omgang vil give jer overblik over, hvilke dage klubhuset er booket og hvilke dage det er ledigt. Dette arbejde er ikke afsluttet endnu.

Jens Carstens vil i første omgang stå for udlån af huset.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen