Menu

Vejret på havnen

Facebook og Projekter

Kontakt andre medlemmer i klubben via vores facebook grupper.
-> Sejlklubbens-gruppe
-> Juniorernes-gruppe
-> Undervandsgruppen Projektsider.
-> Oplevelser på kystnære rev

Næste Aktiviter

  • No events.

Nyheder via email

Tilmeld dig nyhedsopdateringer fra Strandby Sejlklub. Vælg mellem nyheder for henholdsvis seniorer eller juniorer. Fungerer via Googles feed-burner; derfor vil dele af registreringen vil foregå på engelsk.
Seniorer [tilmeld her].
Juniorer [tilmeld her].

Nøgler til klubhus og juniorhus

Strandby sejlklub tager et nyt nøglesystem i brug.Låsene bliver skiftet lørdag den 9.okt i  klubhuset . Er man intereseret i en nøgle kan man komme og få sin gamle nøgle byttet til en ny,eller har man ingen i forvejen koster det 30kr. i depositum. Der udleveres nøgler i klubhuset den.9-10-16-17.okt mellem kl.8.00  og kl 15.00. er man forhindret i det tidsrum kan man henvende sig til Frede Jørgensen på tlf 98482127 eller 20296627 for nærmere aftale.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>