Menu

Vejret på havnen

Facebook og Projekter

Kontakt andre medlemmer i klubben via vores facebook grupper.
-> Sejlklubbens-gruppe
-> Juniorernes-gruppe
-> Undervandsgruppen Projektsider.
-> Oplevelser på kystnære rev

Næste Aktiviter

 • No events.

Nyheder via email

Tilmeld dig nyhedsopdateringer fra Strandby Sejlklub. Vælg mellem nyheder for henholdsvis seniorer eller juniorer. Fungerer via Googles feed-burner; derfor vil dele af registreringen vil foregå på engelsk.
Seniorer [tilmeld her].
Juniorer [tilmeld her].

Billeder fra efterårs-arbejdsdag 2015

Her nogle fine billeder fra Jens Frederik Carstens fra efterårsarbejdsdagen d. 24. oktober 2015.  Det er tydeligt at se de forbedringer der er lavet – meget mindre ukrudt og en (næsten færdig) fin ny vest-gavl til sejlskuret.

2 comments to Billeder fra efterårs-arbejdsdag 2015

 • Svend

  Hej alle aktive i sejlklubben !

  Flot arbejde ! Dejligt at se at der er gang i “Tordenskjolds soldater” !

  Hilsner til jer fra Palermo på Sicilien hvor jeg fortsat nyder sejlsæsonen i korte bukser og bare tæer, efter en lang og skøn sæson, langs Portugals og Spaniens atlanterhavskyst og rundt i den vestlige del af Middelhavet.

  Her slutter sæsonen om et par uger med landsætning i Valletta på Malta, og strygning af Strandhy Sejlklub standeren, der efterhånden er tjenlig til udskiftning, og så slipper I ikke for mit besøg i Strandby ☺

  Sejlerhilsner Svend / SY MARIE

 • admin

  Tak for hilsenen, Svend. Det lyder rigtigt lækkert og vi glæder os til at høre mere om og lade os inspirere af dine oplevelser.

  Mange hilsener
  Morten

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>