Menu

Vejret på havnen

Facebook og Projekter

Kontakt andre medlemmer i klubben via vores facebook grupper.
-> Sejlklubbens-gruppe
-> Juniorernes-gruppe
-> Undervandsgruppen Projektsider.
-> Oplevelser på kystnære rev

Næste Aktiviter

  • No events.

Nyheder via email

Tilmeld dig nyhedsopdateringer fra Strandby Sejlklub. Vælg mellem nyheder for henholdsvis seniorer eller juniorer. Fungerer via Googles feed-burner; derfor vil dele af registreringen vil foregå på engelsk.
Seniorer [tilmeld her].
Juniorer [tilmeld her].

Kollektiv havneordning

Den kollektive havneordning gælder fra år 2012 alene for Hirsholmene.

Den kollektive havneordning udgår for 2012 for havnene i Sæby og på Læsø. Ti-turskort kan købes i Sæby og på Læsø med de samme rabatter som klubben kan opnå. Hirsholm-mærket kan bestilles ved at indbetale et beløb oven i kontingentet. Beløbet bliver fastsat på årlig basis. Med Hirsholm-mærket kan du gratis anløbe Hirsholmen så tit du vil. Undtaget er juli måned.

Bemærk:
I år 2019 er der ændringer pga der ikke mere er havnefoged på øen – læs mere KLIK HER.

Regler for ordningen er som følger

Mærkaten fra Skov- og Naturstyrelsen vedrørende Hirsholm skal placeres på et synligt sted. Desuden er det en betingelse for at være med i ordningen, at klubbens stander føres og at du har havneplads i Strandby.

Hvis blot en af delene mangler, vil man blive afkrævet ordinær betaling i havnen. Ordningen omfatter i 2012 alene Hirsholmene.

  1. På Hirsholm gælder aftalen hele sæsonen med undtagelse af juli måned, hvor der betales fuld takst af den anløbende båd efter kl. 16.00.
  2. Klubstander skal føres.
  3. Mærkaten fra Skov- og Naturstyrelsen vedrørende Hirsholm skal være anbragt synligt.
  4. Ophold over 3 døgn i sammenhæng ikke er tilladt. Efter det 3. døgn bliver der opkrævet havnepenge på stedet til normal takst.
Du kan læse mere om dette i vores orientering til nye medlemmer: [KLIK HER]